Gelik Ayiçi 100.Yıl Ortaokulu

Vizyon: Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen bireyler yetiştirmektir.

Misyon: İlçemizde yaşayan bireylere nitelikli eğitim-öğretim hizmeti verebilmek için; bilimsel verilerin ışığında planlamalar yapmak, süregelen eğitim-öğretim faaliyetlerini demokratik katılımcılık ilkesiyle yönetmek, denetlemek ve değerlendirmek, geliştirdiğimiz özgün projelerle eğitimde öncü olmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 8.40-15.15
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Okul öğretmenleri bireysel araçları ve Gelik/Kilimli/Zonguldak hattında çalışan halk otobüsleri ile okula ulaşım sağlamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05530331958

WEB - https://gelikayiciortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GELİK BELDESİ AYİÇİ MERKEZ MAH. 100.YIL OKUL KÜME EVLERİ NO 1 KİLİMLİ / ZONGULDAK

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - 4000 nüfuslu Gelik Belediyesinin ana geçim kaynağı kömür madenleridir.

Ulaşım Zonguldak ilinden düzenli olarak 20 dakikada bir halk otobüsleri hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Zonguldak İline 17 Km, sahil kasabası olan Kilimli ilçesine 6 Km uzaklıktadır.